Nieuws: Fietsers opgepast bij regenachtig weer!

Een zeer dringende tip - nadat de webmaster zelf slachtoffer is geworden ervan - voor iedere fietser die van Wezep / Hattemerbroek naar Zwolle fietst via de Zuiderzeestraatweg. Bij regenachtig weer ontstaan er plassen op de Zuiderzeestraatweg. Doordat de weg vol licht met zand, veranderd de weg bij regen in een modderpoel. Op sommige plaatsen liggen dan ook plassen die ook op de weg liggen.

Vooral op momenten dat het druk is, kunnen vrachtwagens de plassen niet ontwijken, met als gevolg dat je compleet onder de modder komt te zitten: je fiets, je kleren, je tas etc. Pas hier dus goed voor op!! (Ik spreek uit ervaring..)


Een van de plassen. Minder groot omdat de regen al enkele uren was opgehouden met vallen, desalniettemin toch gevaarlijk voor fietsers.
Een smerige fiets en een smerige broek. Erg vervelend om zo op school of op je werk aan te komen.


Ook de Oostersedijk is een grote modderzooi.

Via deze weg wil ik Gemeente Hattem dan ook vriendelijk bedanken voor het schoonhouden van de wegen binnen de gemeente. Want het was nog niet opgevallen dat de Zuiderzeestraatweg smerig was...

Geplaatst op: 23-11-2007 13:39.21

Reacties

adri schreef op Vri 23 Nov @ 14.07u:
Volgens mij is het de taak vn de aannemer om de weg schoon te houden. De wegbeheerder moet hier uit oogpunt van verkeersveiligheid op toezien
WFvN schreef op Vri 23 Nov @ 18.44u:
Ha Stefan,

Ik herken je probleem helemaal. Ik ben afgelopen week ook slachtoffer geworden van zo'n modderplens. Gelukkig zit ik in m'n velomobiel die nagenoeg de hele meuk opvangt. Maar de linkerkant van m'n fiets ziet er niet uit. Maar wassen heb ik geen zin in en heeft vermoedelijk ook weinig zin.

Maar balen joh, jij ziet er minder schoon uit dan ik na die enorme plens.

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

5 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl