Nieuws: Foto's Dinsdag 30 Oktober: Zuiderzeestraatweg smerig!

Na de regenachtige dag van gisteren is de Zuiderzeestraat veranderd in een smerige zandbende: op het wegdek ligt een aardig laagje zand en de reflectiebordjes langs de weg zit onder een dikke laag modder.

Ook de Oostersedijk is veranderd in een zandpad...Ondanks dat gaan de zandtransporten weer gewoon door; langs de A28/A50 is een bord geplaatst met een aankondiging voor uitvoegend werkverkeer: het lijkt er op dat de zandtransporten ook de andere kant van de A28 aan zullen doen eerdaags.

Bij het Engelse Werk is er nu een mooie zandlaag, de 'omleiding' voor fietsers is ook bijna af.

» Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 30-10-2007 14:51.51

Reacties

WFvN schreef op Woe 31 Okt @ 16.46u:
Dat uitvoegende zandverkeer op de foto met de snelweg rijdt er al heel wat langer hoor! Daar kwamen de zandwagens op de Oostersedijk dus steeds vandaan. Vandaag heb ik voor de verandering ook eens 2 zandwagens vanaf de Zuiderzeestraatweg naar de Oostersedijk zien rijden.
Wat betreft die zanderige bedoening op de Oostersedijk, ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan zolang als het duurt en zolang als die irritante/gevaarlijke situatie bestaat voor fietsers. Inmiddels hebben ze een 2e bord geplaatst in de berm links van het originele fietspad om te voorkomen dat fietsers daarlangs rijden.
bart schreef op Woe 31 Okt @ 16.53u:
Waar je nog steeds makkelijk langskan..
WFvN schreef op Woe 31 Okt @ 20.34u:
Zo gek veel ruimte is er links niet meer over tussen het linker hek en de rijbaan. Rechts heb ik niet geprobeerd. Links dus wel; gewoon over de rijbaan (heerlijk is dat als je dat mag met een 'aparte' fiets waarvoor uitzonderingen gelden)

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2022 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl