Nieuws: Foto's Maandag 15 Oktober

Het is weer weekend geweest en de werkzaamheden gaan weer gewoon door. De vrachtwagens rijden nog steeds af en aan. Af en toe onstaat er wat oponthoud door een verkeerd geparkeerde werkwagen, maar dat soort dingen zijn snel opgelost. Vanmorgen was er een stroomstoring door het raken van een electriciteitskabel.

Naast de gewone zandtransporten werd er ook wat aparts vervoerd. Wat het precies inhoudt weet ik niet precies; wie het weet mag het zeggen!

Tevens zijn er borden geplaatst met de tekst "Wij letten op jou, let jij op ons?!". Deze borden doelen op de oplettendheid van de fietsers, die door het vrachtverkeer erg kwetsbaar zijn.» Bekijk alle foto's van vandaag, klik hier!

Geplaatst op: 15-10-2007 15:18.32

Reacties

Michel van der grift schreef op Maa 15 Okt @ 15.55u:
Mooie plaatjes heb je weer geschoten!! kijk ook eens op http://www.michel.vandergrift.org voor foto's. Mischien vind jij je zelf nog terug op een foto!!
Stefan schreef op Maa 15 Okt @ 16.50u:
Had mezelf inderdaad al gezien, heb zelf ook nog gesproken met Stefan ;)
WFvN schreef op Maa 15 Okt @ 20.35u:
Dat groene bord:
"Wij letten op jou, jij ook op ons?"

Waarom klopt dat niet met wat de gemeente Hattem mij geschreven heeft?:

"Indien voor de fietser hier een haakse oversteek en voorrangsituatie was gecreeerd, dan ontstaan voor het verkeer komend van de Oostersedijk naar de Zuiderzeestraat direct achter elkaar 2 kruisingen, waar voorrang aan moet worden verleend. Een auto zal ter plaatse in belangrijke mate zijn aandacht schenken aan het verkeer op de Zuiderzeestraatweg schenken om in te voegen resp over te steken naar de Hilsdijk en mogelijk minder alert zijn op de in nabijheid overstekende fietser."
Ramona schreef op Din 16 Okt @ 16.22u:
Kijk aan weer een paar mooie shots gezien bij de foto's.

*Zandhaas* staat er dit keer, mooi op =)
JvdBerg schreef op Din 16 Okt @ 20.51u:
die borden van wij letten op jou, jij ook op ons is ervoor dat fietsers en vooral scooter/brommerrijders ook op moeten letten op de vrachtwagens
JvdBerg schreef op Din 16 Okt @ 20.56u:
en die aparte dingen dat zijn zakbakens, daarmee kunnen ze m.b.v. gps kijken hoeveel het maaiveld zakt met al dat gewicht van dat witte zand. als het maaiveld na 3/3,5 jaar niet meer zakt, dan kunnen ze het spoort gaan leggen
WFvN schreef op Din 16 Okt @ 21.18u:
@JvdBerg:
Dat dat is voor scooters/(brom)fietsers etc. was me wel duidelijk en ook zeer terecht. Maar wel vreemd dat de Gemeente Hattem dus ijskoud aangeeft dat die vrachtwagenchauffeurs dat mogelijk in mindere mate doen op andere plekken. Dat 'wij letten op jou' slaat dan dus nergens op.
JvdBerg schreef op Zon 21 Okt @ 19.31u:
@WFvN:
dat klopt ook wel, maar Dura Vermeer heeft die borden daar neergezet omdat zij de hoofdaansprakelijke zijn bij een ongeluk

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl