Nieuws: Ondanks de regen toch doorwerken

In de loop van de middag kwamen er een aantal stevige regenbuien over het tracé heen. Ondanks de regen werd er toch hard doorgewerkt. Zo werden de bielzen bij het rangeerterrein van Zwolle weg vervoerd.

Bij Hattem is men nog steeds bezig met het gereed maken van Netelhorst. Bovendien is er de afgelopen dagen een extra 'slootje' gegraven.
De eerste vrachtwagens rijden overigens ook al over de Zuiderzeestraatweg. De borden "In- en uitvoegend werkverkeer" zijn richting de weg gedraait, hoogstwaarschijnlijk gaan vanaf volgende week de snelheidsbeperkingen van kracht.

Geplaatst op: 03-10-2007 18:59.46

Reacties

WFvN schreef op Woe 03 Okt @ 20.46u:
Gisteren hebben ze ook al de snelheidsbeperking ingevoerd gehad ter hoogte van kruising met Oostersedijk en de weg naar Netelhorst (hoe heet die weg ook alweer? Iets met hil ofzo)
Stefan schreef op Woe 03 Okt @ 22.33u:
Kan me herinneren dat die bordjes nog 90 graden gedraaid waren, dus nog niet te zien voor het verkeer zelf. Hilsdijk trouwens ;-)

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl