Nieuws: Vanaf 8 oktober zandtransporten!

Vandaag zijn er t.h.v. het kruispunt Zuiderzeestraatweg / Geldersedijk en het kruispunt Zuiderzeestraatweg / Oostersedijk tekstkarren geplaatst met informatie over de zandtransporten. Deze borden - hoogstwaarschijnlijk gericht op fietsers - geven aan dat er vanaf 8 oktober zandtransporten gaan plaats vinden t.b.v. de aanleg van de Hanzelijn.Bij de IJsselbrug aan de kant van Zwolle is afgelopen week begonnen een drainagesysteem; dit voor het sneller laten inklinken van nieuwe talud.Bij Netelhorst is een kleine af- en oprit gemaakt voor het bouwverkeer richting Netelhorst.
Langs de Oostersedijk is op zo'n zelfde manier een af- en oprit gerealiseerd voor het bouwverkeer.
» Bekijk alle foto's van maandag 1 oktober

Geplaatst op: 01-10-2007 19:08.00

Reacties

Rogier de Groot schreef op Woe 03 Okt @ 22.11u:
Op de tweede foto is Dura Vermeer bezig om verticale drainage aan te brengen. De bouw van de nieuwe IJsselbrug begint pas over 1 jaar. Deze drainage is nodig om het nieuwe talud sneller te laten inklinken (Men heeft namelijk niet de oude kleilaag verwijderd).

Stefan Verkerk schreef op Woe 03 Okt @ 23.31u:
Bedankt voor de info, nieuwsbericht aangepast.
WFvN schreef op Vri 05 Okt @ 22.50u:
En dan te bedenken dat die vreemde situatie in het fietspad er al een maand ligt. Al een maand zouden fietsers voor jan met de korte achternaam over dat rare stuk moeten rijden als ze allemaal als brave burgers die hekken/borden hadden laten staan op het oude fietspad.
Ik heb trouwens nog altijd geen reactie ontvangen van Prorail (of de gemeente Hattem maar die had me geen reactie beloofd) na hun gesprek van vorige week donderdag.
Ik ben benieuwd hoe het fietspad er maandagmorgen uitziet. Ik vermoed dat de borden dan weer het fietspad staan te blokkeren.

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl