Nieuws: Stand van zaken bij de Hanzeboog / Testritten

De oude spoorbrug is zo goed als verdwenen, op een pijler na. Verder zijn enkel de zandlichamen nog zichtbaar in het landschap. Volgens de planning zal de aannemer dit voorjaar de terpen afgraven. Daarom nog maar eens een kijkje hoe het er nu bij ligt.

Bekijk alle foto's, klik hier!Update 22-03: Al sinds maandag blijkt de zwarte MRCE loc testritten te rijden met wagons beladen met ballast. De afgelopen dagen werden er onder andere ritten gereden door de Drontermeertunnel, zoals op deze foto bij Kampen te zien is. Vandaag (donderdag) verbleef de combinatie op de wachtsporen bij Swifterbant. Het leek er op alsof er werd getest met ATB-vv, een systeem waarbij treinen bij seinen automatisch stil gezet kunnen worden als een stoptonend sein passage (STS-passage) dreigt te gaan plaats vinden. De goederen trein trok enkele keren op en maakte een snelremming ter hoogte van het sein.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 21-03-2012 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl