Nieuws: Dag en nacht aan het werk

De afgelopen dagen is het laatste stuk spoor gelegd bij de aansluiting van de Hanzelijn op de nieuwe spoorbrug (en dus de Veluwelijn). Die werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. Het spoor ligt er, maar de toplaag van het ballastbed is nog niet gestort en de stopmachine moet ook nog langs komen. Nadat de dagploeg weg is, gaat de nachtploeg bezig met het aanbrengen van het laatste stukje bovenleiding. Maandagavond werd daar hard aan gewerkt.

Binnen enkele dagen volgen nog wat meer foto's van de dagwerkzaamheden. Ook de nachtwerkzaamheden worden nog op de foto gezet.

Bekijk alle foto's, klik hier!De verlichting van het fietspad is nog niet eerder op de foto gezet voor deze website. De serie van enkele foto's van de verlichting zijn te vinden via de volgende album-link:

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 15-08-2011 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl