Nieuws: De rustige weken in de zomer...

Na de ingebruikname van het tweede spoor op de nieuwe Hanzeboog en de opening van het fietspad zijn het de rustige weken in de zomerperiode van 2011. Langs het tracé van de Hanzelijn is maar weinig activititeit te bespeuren. Bij de aansluiting Hanzelijn op Veluwelijn zijn enkele bovenleidingsportalen geplaatst en wordt wat voorbereidend werk gedaan. Het zandlichaam ligt nog in te klinken en naar verwachting zal in week 30 (25 juli t/m 31 juli) een begin worden gemaakt aan het aanleggen van het nog ontbrekende spoor.

Verder is er een begin gemaakt aan het aanleggen van een verbinding tussen de Hilsdijk en de Gapersweg, speciaal bedoeld om het fietspad vanaf de spoorbrug door te trekken richting Hattemerbroek en Wezep (en vica versa). Een 20 centimeter dikke betonlaag wordt er aangelegd om het fietspad genoeg sterkte te geven.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 05-07-2011 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl