Nieuws: De Hanzelijn spoorbrug vanuit de lucht

Woensdag kreeg ik (Stefan) telefoon van een kennis van mij. Of het mij leuk leek om mee te vliegen met een helikoptervlucht vanaf Lelystad. Gezien mijn wens om nog eens de Hanzelijn zelf vanuit de lucht te fotograferen voor mijn archief, kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen. Gistermiddag (donderdag) zat ik al in de helikopter en zo vlogen we binnen enkele minuten richting Kampen. Onderweg flitste de Drontermeertunnel nog voorbij, wat met een snelheid van 160 tot 180 km/h uur toch best lastig te fotograferen was. Na het fotograferen van Kampen vlogen we door naar Wezep, waardoor ik een deel van het tracé tussen Kampen-Zuid en Hattem op de foto kon zetten. Vervolgens gingen wij weer koers zetten richting Zwolle, om daar de spoorbrug en het station op de foto te zetten.

Een prachtige vlucht met de helikopter op een prachtige dag. Qua weer kon het haast niet beter en het hoge water van de IJssel maakte het een bijzondere ervaring. Desondanks staat er voor mijzelf nog steeds een vlucht met helikopter of vliegtuig op de planning: omdat ik hier niet zelf kon bepalen wat ik graag op de foto wilde hebben heb ik helaas nog niet alle foto's kunnen maken voor het archief zoals ik ze graag zou willen zien. Dus sponsoring is nog altijd van harte welkom! Bedrijven kunnen als zij dat willen op een bijzondere manier in de aandacht worden gezet bij publicatie van de foto's. Deze website wordt ook dagelijks door vele honderden mensen bekeken, veelal uit de infra- en bouwsector - van de kantoortijgers tot aan de bouwvakkers! ;-) Een interessante doelgroep dus. Contact opnemen voor meer informatie kan via het contact formulier op deze site.

Nog even terug komend op de wissels op de brug; deze zijn afgelopen woensdag allemaal geplaatst. Wie op de foto's goed in de linker onderhoek kijkt, ziet de gele schakelkasten van de wissels wellicht. Ind e reportage van komende week zal daar uiteraard wat meer aandacht aan worden besteed.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 21-01-2011 00:00.00

Reacties

Adolf schreef op Zon 23 Jan @ 22.09u:
Prachtige reeks foto's zeg! Vooral die grote hierboven. Ook de kollosale loopbrug over het station is prima te zien! Heb je ook foto's van je eigen wijk in Wezep?

Reactie webmaster:
Die staan op mijn eigen website; www.stefanverkerk.nl/weblog
G. de Kleine schreef op Vri 18 Feb @ 00.32u:
Mooie foto

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl