Nieuws: Foto's 03 augustus 2010

Het is zomervakantie en zoals dat vorig jaar ook zo was is het weer erg rustig op de bouwplaatsen. Daarom een kort kijkje op de bouw. De eerste foto's in de reportage van afgelopen dinsdag zijn gemaakt vanaf het viaduct Burgemeester Hardenbergweg, op de gemeente- en provinciegrens van respectievelijk Kampen - Hattem en Overijssel - Gelderland. Het tracé ligt er nog in ruwbouw bij; er zijn enkel verankeringsblokken geplaatst voor de bovenbouw. Over enkele weken zal ook hier de eerste lagen ballast worden gestort door middel van vrachtwagens.

Verderop richting de spoorbrug is te zien dat de tunnelconstructie ter bescherming van de fietsers is verwijderd. De afbouw daarvan begon al op 24 juli j.l., dus het is al enige tijd verdwenen. Bovenop de brug is het ook vrij rustig. Ook het fietspad ligt 'dicht'. De komende weken zullen de steigerconstructies verder afgebouwd worden en krijgt de brug op verschillende plaatsen nog het 'rooie kleurtje'.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 05-08-2010 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl