Nieuws: Opnieuw veel zandvrachtwagens op de weg

Fietsers die over de Geldersedijk reden deze week viel het vast wel op: er reden weer aardig wat zandvrachtwagens het bouwterrein bij de Geldersedijk op en af. Dat heeft allemaal te maken met het graven van een extra sloot en het verwijderen van wat overtollig zand. Een verkeersregelaar stond van dinsdag tot en met vrijdag te controleren bij de ingang van het bouwterrein of alles goed ging met het oversteken van de parallelweg. Vrachtwagens komende vanaf de spoorwegovergang kunnen bij het afslaan naar rechts de fietsers die vanuit het tijdelijke tunneltje komen niet zien. De verkeersregelaar moest de veiligheid garanderen.

Verder wordt er op de spoorbrug nog hard gewerkt aan de betonvloer. De laatste twee fietspaddelen zijn deze week op hun plaats gehesen. De strandjacks - de hijsmechanismes - die eigenlijk dit weekend zouden worden verwijderd van de brug, zullen vanwege uitgelopen laswerkzaamheden pas volgend weekend (onder voorbehoud) worden verwijderd. Langs het tracé bij de Zuiderzeestraatweg zijn bij de geluidsschermen noodtrappen geplaatst.

Update zaterdag 12.30u: De machinist die meerdere keren per maand een video upload naar YouTube is dit keer zelf ook eens gespot. Op het moment van het passeren van de trein op onderstaande foto werd de fotograaf zelf ook op de video gezet. Bekijk de video op deze pagina en let bij seconde 0:38 goed op de persoon die rechts staat te fotograferen. ;-)

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 11-06-2010 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl