Nieuws: De natuur bloeit rondom de Hanzelijn

Langzaam aan komen de knoppen weer aan de bomen. De bomen die nu bijna een half jaar lang kaal langs de IJssel hebben gestaan. Maar ook de narcissen op het terrein van IJsselstein (waar de kantoren van de bruggenbouwers zijn gevestigd) staan in volle bloei. De lente treedt aan.

Aan de Zwolse zijde van de IJssel zijn afgelopen vrijdag en vandaag in totaal drie liggers geplaatst op de diagonale van de hoofdoverspanning. Daarmee wordt nu de uiteindelijke vorm van de hoofdoverspanning zichtbaar. De steigerconstructie rondom de hoofdoverspanning wordt eveneens groter en groter.

De datum van het invaren van de hoofdoverspanning lijkt echter wel verplaatst te zijn. Het weekend van 17 - 18 april wordt waarschijnlijk niet gehaald, want volgens bronnen zal het invaren nu gaan gebeuren in het weekend van 1 mei. Dit moet - richting Hanzelijn-Hattem.nl - nog bevestigd worden door de bouwers.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 29-03-2010 00:00.00

Reacties

Erik schreef op Woe 31 Maa @ 19.35u:
Ziet er weer goed uit... nog even en de bloemetjes kunnen buiten worden gezet ;-) Aan de webcam te zien zijn ze al weer een stuk verder, dus je mag er weer op uit ;-) Misschien dat er dan ook wat meer gezegd kan worden over 1 mei...

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl