Nieuws: Bouw in hoog tempo door ondanks achterstand

Een enorme steigerconstructie wordt op dit moment opgebouwd rondom de gehele hoofdoverspanning. Met nog maar een kleine maand te gaan begint de tijd nu echt te tikken voor de bouwers van de brug. Gaan ze het halen om de hoofdoverspanning gereed te krijgen voor het weekend van 17 en 18 april? De kans is aanwezig dat het inhijsen een week moet worden uitgesteld, omdat het hoge water voor een week vertraging heeft gezorgd. In de media zal er waarschijnlijk nog genoeg aandacht aan worden besteed, maar ook op Hanzelijn-Hattem.nl zullen we de komende tijd informatie verschaffen over wanneer hét moment gaat plaatsvinden.

Aan de Hattemse zijde van de IJssel is afgelopen vrijdag een laatste brugdeel geplaatst. De grote Sarens hijskranen zijn nu weer verdwenen en grote tenten zijn er voor terug gekomen. Op enkele plekken moet er flink wat vastgelast worden. Na dit hoeven alleen de fietspaddelen nog geplaatst te worden.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 23-03-2010 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl