Nieuws: De laatste brugdelen naar het bouwterrein

Woensdagavond zijn vanaf de Katwolderhaven de laatste brugdelen vervoerd naar de uiterwaarden van de IJssel. Daarmee is een eind gekomen aan de nachtelijke transporten van brugdelen van en naar de bouwplaatsen aan de IJssel bij Zwolle en Hattem. Helaas is het gisteravond niet helemaal verlopen zoals het zou moeten, omdat er bij de werkzaamheden een persoon bekneld is komen te zitten onder bouwmaterialen. Of dit ook met de Hanzelijn te maken heeft is bij de webmaster niet bekend, in de media wordt hier wel over gesproken. Meer hierover op Weblog Zwolle.

Desondanks lagen vanmiddag de brugdelen verzameld bij de hoofdoverspanning in de uiterwaarden aan de Zwolse kant. De hoofdoverspanning was vanaf het veldje naast het bouwterrein beter zichtbaar dan de vorige keer, omdat een aantal werkcontainers zijn weggehaald. Verder is er een fietspaddeel aan de brug vast gemaakt en werd aan de Hattemse zijde een brugdeel ingehesen. Verderop richting Zwolle ligt nu plots ook een berg met ballast grind. Wat daar de komende periode mee wordt gedaan is nog onbekend.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 18-02-2010 21:35.37

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl