Nieuws: Tijdelijke tunnel Geldersedijk geplaatst

Op de parallelweg van de Geldersedijk is deze week een tunnel gebouwd die nodig zal zijn voor het veilig fietsen onder de bouwwerkzaamheden van de IJsselbrug. Over een week zal de Geldersedijk afgesloten zijn voor al het verkeer, met uitzondering van fietsers en bussen. Daardoor is het voor de bouwers veilig om de liggers van de brug, die boven de Geldersedijk komen te liggen, te plaatsen.

Een stuk verderop, richting industrieterrein Netelhorst is ook het een en ander aan bedrijvigheid te zien. Zo is bij het viaduct over de Zuiderzeestraatweg een gedeelte van het zandlichaam afgegraven en ligt er bij het zanddepot ter hoogte van Netelhorst nu een eerste berg met ballast.

Zoals de meeste bezoekers al hebben gezien is de site vernieuwd! Deze verfrissing van de site was nodig omdat Hanzelijn-Hattem.nl vanaf nu grotere foto's zal kunnen tonen, door een sponsoring van de architect van de brug: Quist Wintermans architecten. De site staat nu op een server waar meer ruimte beschikbaar is en per maand ook meer dataverkeer door heen mag, waardoor het voor de webmaster mogelijk is om grotere foto's te plaatsen. Dat betekent dus meer detail, maar scherpte etc. Overigens zijn meer sponsoren altijd welkom, want er zijn nog steeds kosten die gemaakt worden die mogen worden vergoed, waarvoor een banner op de site als tegenprestatie komt.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 10-01-2010 09:48.35

Reacties

G. den Olden schreef op Zon 10 Jan @ 23.11u:
Mooi dat de foto's groter zijn geworden, ga zo door!!
Jasper schreef op Maa 11 Jan @ 01.51u:
Ha! En we kunnen ook weer reageren, mooi! Verder is het inderdaad een goede zaak dat de foto's groter zijn geworden, de vele details zijn nu veel beter zichtbaar en de foto's komen beter tot hun recht.
Tevens goed om te zien dat je gelijk de gelegenheid hebt aangegrepen om de navigatie te verbeteren. De site is er zeker op vooruit gegaan!
Erik schreef op Maa 11 Jan @ 08.05u:
Mooi! De lijnbussen rijden er 'onbeschermd' naast? Wel apart trouwens dat de bouw gewoon doorgaat / door kan gaan met dit weer...

(Beide bugs, zowel het reageren op posts als het doorklikken in de fotoreportages, zijn verholpen... netjes!)

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2019 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl