Nieuws: De laatste dag voor de kerstvakantie

De laatste echte werkdag van het jaar 2009 werd in stijl afgesloten. Donderdag 17 december viel er een dik pak sneeuw en een dag later op de 18de kwam de zon tevoorschijn om het schitterende landschap met daarin de knalrode brug te beschijnen.

In de week voor kerst is onder andere het nieuwe fietserstunneltje in gebruik genomen bij het Engelse Werk. Daarnaast is direct de bult zand richting het tunneltje verplaatst.De bouw van de brug vorderde zoals gewoonlijk prima. In de IJssel tegen de Zwolse oever aan lag een ponton waarop een heimachine stond; deze was bezig om heipalen in de grond te slaan voor de bouw van een kade waarop straks de hoofdoverspanning op een ponton kan worden geladen.

Aan de Hattemse zijde van de brug werd de laatste hand gelegd aan de plaatsing van de liggers op de pijler direct naast de IJssel.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 31-12-2009 19:05.13

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl