Nieuws: Uitladen brugdelen Katwolderhaven Zwolle

Er was veel belangstelling bij het uitladen van het derde setje brugdelen in de Katwolderhaven te Zwolle dinsdagavond. Alhoewel er geen officiŽle schattingen zijn, zullen er minstens 100 mensen op de been zijn geweest om te zien hoe twee grote kranen van Sarens de onderdelen van de spoorbrug over de IJssel uit het schip laadde.De onderdelen van de spoorbrug worden onder begeleiding vervoerd door vrachtwagens. De route is ten opzichte van de vorige twee transporten enigzins aangepast geweest in verband met de reconstructie van het kruispunt Blaloweg - Russenweg.

Alle onderdelen die via de Katwolderhaven in Zwolle arriveren zullen bestemd zijn voor de bouw van de brug aan de Zwolse zijde van de IJssel. De transporten van de onderdelen van de brug aan Hattemse zijde van de IJssel zullen plaats vinden vanaf de loswal langs de IJssel bij Hattem, daar waar vandaan ook de zandtransporten plaats vonden. Voordat daar transporten vandaan worden gedaan zullen een aantal in de weg staande objecten worden verwijderd op de route via de Geldersedijk naar het bouwterrein aan de Hattemse zijde.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 11-08-2009 23:45.30

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl