Nieuws: Vorderingen Hanzelijn in de zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie (en de bouwvak) gaat de bouw van de Hanzelijn gewoon verder. Precies een maand na de vorige fotoserie volgt er vandaag weer een vervolg op de jarenlange verslaggeving op deze site. In grote lijnen is er niet veel bijgekomen, de details zijn op het moment belangrijker.

Zo zijn er vorige week donderdag/vrijdag vier fietspad delen opgehangen aan de brug. Drie daarvan zijn in de rode kleur geplaatst, eentje nog in het grijze fabriekskleurtje. Nu deze delen ook aan de brug hangen, is duidelijk dat ook het fietspad op een behoorlijke hoogte komt te hangen.

In eerste instantie was er geen rekening gehouden met een fietspad. Toen duidelijk werd dat er geen tunnel zou komen onder de IJssel vroeg de gemeente Hattem om een fietspad 'ter compensatie'. Deze is er later dus nog bij gekomen.Gaan we verder langs het tracé in de richting van Lelystad, dan zien we niet veel 'zichtbare' vorderingen. Er wordt echter wel gewerkt aan de viaducten over de Zuiderzeestraatweg/Oostersedijk en A28.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 05-08-2009 11:39.42

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl