Nieuws: Ongeval bij nachtelijke werkzaamheden A28

Bij een ongeval bij de nachtelijke werkzaamheden aan de A28 bij het Hanzelijn viaduct is een wegwerker gewond geraakt. De medewerker kwam enkele momenten bekneld te zitten onder een barrière, toen deze door nog onbekende oorzaak op de grond terecht kwam bij het inladen van de barrière op de vrachtwagen. Brandweerkorpsen uit Hattemerbroek en Zwolle zijn opgeroepen ter assistentie, maar toen de brandweer arriveerde bleek de man al niet meer bekneld te zitten.

Afgelopen nacht zijn diverse tijdelijke verkeersmaatregelen verwijderd. Zo werd de verbindingsboog van de A28 naar de N50/A50 richting Kampen/Apeldoorn onder handen genomen. De gele belijning werd met een speciale machine verwijderd. Ook de tijdelijk geplaatste barrières die de bouwvakkers van het viaduct zelf moesten beveiligen zijn verwijderd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De arbeidsinspectie is ter plaatste geweest voor een onderzoek. Omdat de weg sowieso al afgesloten was, ondervond het verkeer geen extra hinder.

Toch een kleine domper in het Hanzelijn project, ware het niet dat het niet erg slecht gaat met de medewerker die bekneld is komen te zitten. Toch wil de webmaster even laten weten dat ondanks dat er erg strenge veiligheidseisen zijn, er altijd ongelukken kunnen gebeuren. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen! :-) Veel sterkte gewenst aan de desbetreffende medewerker.Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 11-06-2009 01:35.09

Reacties

Mark schreef op Din 17 Nov @ 19.21u:
He?! Dus Zo Lag Ik Op De Weg Onder Die Safe Quard :)
Mark schreef op Din 17 Nov @ 19.23u:
:-) Ik ben blij dat ik er niet meer als een gebroken nek aan over heb gehouden Ben nu volledig weer hersteld :)

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl