Nieuws: Foto's dinsdag 07 aprilOp Hattems grondgebied is het sinds deze week weer een stuk drukker. Om de twee minuten rijdt er weer een vrachtwagen weg vanaf de loswal langs de IJssel te Hattem (deze week) op weg naar de zandbak tussen de Veluwelijn en de Zuiderzeestraatweg.

In de uiterwaarden van de IJssel is men nu extra druk met het voltooien van twee pijlers die zich relatief dichtbij de IJssel bevinden. In het weekend werd er ook volop gewerkt om er voor te zorgen dat die twee pijlers aan het eind van deze week klaar zijn. Daarna zal een deel van de bekisting verhuizen naar de overkant van de IJssel. Verwacht wordt dat het water van de IJssel nog wel een keer zal gaan stijgen, omdat de meeste sneeuw in de Alpen nog niet gesmolten is. We wachten rustig af.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 07-04-2009 18:07.19

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl