Nieuws: Het einde van maart




Om maar problemen te voorkomen met flauwe 1 april grappen hier alvast de video die eigenlijk voor april had moeten zijn. De Hanzelijn heeft de afgelopen week een grote stap voorwaarts gezet met de plaatsing van de liggers over de A28 bij knooppunt Hattemerbroek.



Het waterpeil van de IJssel zal de komende dagen weer aardig gaan stijgen volgens de verwachtingen. Langs de loswal bij de Katerveerbrug (Oude IJsselbrug) worden de voorbereidingen getroffen voor de zandoverslag van schip naar vrachtwagen. Binnenkort gaan de zandtransporten weer beginnen, maar met de stijgende IJssel is het nog maar de vraag hoe lang dat zal gaan duren.



De bouw van het tunneltje waar straks een spoor van de Veluwelijn onder de Hanzelijn door moet lijkt nu bijna voltooid te zijn. Bovenop het tunneltje zijn de bouwvakkers nog druk bezig om wanden te creëren.



Aanstaande donderdag zal de eerste steen worden gelegd van het nieuwe station te Kampen. Hanzelijn-Hattem.nl zal daar ook bij aanwezig zijn om foto's te maken!

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 31-03-2009 22:27.41

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl