Nieuws: Nachtelijke afsluitingen bij knooppunt Hattemerbroek

De komende tijd wordt er hard gebouwt aan het viaduct over de snelweg A28 en de toe- en afritten van de N50/A50. Om de veiligheid van weggebruikers te garanderen gaat de snelweg een aantal keren dicht 's nachts. Dit is nodig om hijswerkzaamheden veilig te laten verlopen.

In de periode van dinsdag 10 maart tot zaterdag 28 maart zal de snelweg 's nachts een aantal keren (tijdelijk) afgesloten worden. De situatie ter plaatse wordt met borden en wegmarkeringen aangegeven. Waar nodig wordt het verkeer omgeleid.

De bedoeling is om een aantal liggers te plaatsen met behulp van grote kranen. In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 maart worden de laatste liggers geplaatst. Op zaterdagochtend 14 maart rijden de auto's op de snelweg dan onder een écht viaduct door.

Bron: ProRail persbericht.

Geplaatst op: 07-03-2009 21:04.08

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl