Nieuws: Foto's maandag 23 februari

Sinds 10 dagen terug is er weer het een en ander veranderd bij de bouw van de Hanzelijn. We beginnen de reis langs alle bouwwerken in de gemeente Hattem deze keer bij knooppunt Hattemerbroek. Daar zijn ze begonnen met het maken van het landhoofd voor het viaduct. De pijlers die een paar weken terug allemaal nog ingepakt zaten zijn nu allemaal zonder mal te aanschouwen. Zo ook bij het 'kunstwerk' over de Oostersedijk en de Zuiderzeestraatweg. Alle pijlers die daar staan zijn nu min of meer gereed.

De fly-over bij de Weerdweg krijgt steeds meer vorm. Terwijl daar een paar weken terug nog licht in de tunnelbak kwam is het nu vrij donker in het bouwwerk. Het lijkt er dus op (gezien van een afstandje) dat er een dak op de tunnel zit.

In de uiterwaarden van de IJssel is aan de Hattemse kant een groot aantal damwanden direct langs de oever van de IJssel te zien. Daarnaast is aan de overkant - aan de Zwolse kant - nu een vierde pijler zonder bekisting zichtbaar.Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 23-02-2009 15:21.20

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

4 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl