Nieuws: Foto's vrijdag 30 januari

Deze werkweek staat vooral in het teken van de viaducten. Bij knooppunt Hattemerbroek is deze week weer verder gewerkt aan de pijlers voor het nieuwe viaduct. Ook bij de Zuiderzeestraatweg zijn er een groot aantal pijlers 'bij gekomen'. Deze pijlers zitten nog wel grotendeels verpakt in een soort van mal.

Langs de Geldersedijk zijn damwanden in de grond getrild. Deze damwanden zijn nodig om straks een pijler te kunnen maken vlak naast de weg. Het verkeer ondervond nog geen hinder van de werkzaamheden.

De bouwers van Züblin hebben ondertussen ook door gekregen dat deze website de vorderingen van de bouw volgt. Terwijl vorige week nergens een naam van een bouwer te vinden was, hingen vandaag plots overal grote borden met Züblin er op. Op elke hek, bouwwerk of keet is de naam te zien. Of dit enigszins iets te maken heeft met 'reclame' weet de maker van de site niet... maar wat wel duidelijk is: het is te zien.. en hoe?! ;-) Bij deze: het is jullie gelukt!Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 30-01-2009 16:37.08

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl