Nieuws: De bouw in een winter wonderlandschap

Winterliefhebbers maken magische weken mee, waarbij er volop geschaatst kan worden en de natuur zich van haar mooiste kant laat zien. Bij het fotograferen van de bouw van de Hanzelijn leent die natuur zich prima voor prachtige plaatjes. Want wat is er nou mooier dan een wit berijpt landschap met een klein laagje sneeuw?

Ondanks de kou heeft de eerste pijler zijn 'jasje' uitgedaan. De eerste van de achttien pijlers staat daarmee in de uiterwaarden. Momenteel zijn er nog twee andere in aanbouw in de bekisting, de rest volgt nog.Bekijk alle foto's, klik hier!

De actie op de bouwterreinen is deze week maar erg beperkt gebleven. Er wordt alleen maar echt gewerkt aan de bouw van de brug; de werknemers van Dura Vermeer zijn momenteel 'zoek' ;)... dat gaf mooi de gelegenheid om - zeker oppassend voor de gladheid maar daar had de fotograaf goede bergschoenen voor aan - wat foto's te maken van de aansluiting van de Veluwelijn op de Hanzelijn. De tunnel die daar voor nodig is steekt al geruime tijd boven het landschap uit. Van dichtbij gezien zijn de contouren van hoe de aansluiting zal moeten lopen
(klik hier) wel duidelijk.Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 09-01-2009 15:15.27

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl