Nieuws: Foto's vrijdag 14 november 2008

In de uiterwaarden van de IJssel zijn aan de Hattemse kant nog twee vliegtuigbommen uit de tweede wereldoorlog gevonden. Deze bommen werden onschadelijk gemaakt door de Explosieve Opruimings Dienst (EOD) zonder dat het treinverkeer last ondervond.

Terwijl de bouwers zich druk maakten voor de bouw, maakte bewoners die in de buurt van de spoorbrug wonen zich zorgen over het geluidsniveau van de nieuwe spoorbrug. De Stentor berichtte deze week dat men bang is dat de beloofde geluidsdemping niet zal worden gehaald. Joost Mulder van ProRail wees juist op de positieve effecten van het gebruik van beton in plaats van het huidige staal. Meer lezen? Klik hier.

De bouw van de tunnel waar straks een van de aantakkingen van de Veluwelijn in zal komen te liggen vordert al behoorlijk. Te zien is op de onderstaande foto dat voor een groot gedeelte de tunnelvloer al is gestort.Bekijk alle foto's, klik hier!

Een van de heimachines stond vandaag tussen de Zuiderzeestraat en de Geldersedijk in, ter hoogte van Netelhorst. Daar worden heipalen de grond in geslagen voor de extra onderdoorgang die bedrijventerrein Netelhorst zal gaan krijgen.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 14-11-2008 16:58.18

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl