Nieuws: Foto's donderdag 14 augustus

In de vroege ochtendzon wordt er ook al flink gewerkt. Vanochtend rond half 8 ging de fotograaf weer even op pad om foto's te maken van de aanleg van de Hanzelijn. In de uiterwaarden van de IJssel aan de Overijsselse kant is de bouwweg al een aardig eind gevorderd. Bovendien is 'de weg' naar de zandbult (voor de aanloop van de Hanzelijn richting de brug) verstevigd met meer zand.


Bekijk alle foto's, klik hier!

Langs het tracé tussen de Geldersedijk en de Zuiderzeestraatweg werd ook het een en ander gedaan. Zo werden er meetwerkzaamheden uitgevoerd en nabij Netelhorst werd er gewerkt met rijplaten en buizen.


Bekijk alle foto's, klik hier!

De fout die vorige week nog op het bord van Dura Vermeer stond met daarop de 'bouwwegen' is hersteld. Zoek de verschillen op de onderstaande twee foto's - eentje van vorige week en eentje van vandaag.


Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 14-08-2008 09:45.02

Reacties

Gerard schreef op Don 14 Aug @ 20.53u:
Hallo Stefan,

Dat van die buizen en rijplaten is volgens mij een ander project, geen Hanzelijn.

Er zijn thans twee projecten in uitvoering 1.) aanleg Hanzelijn 2.) aanleg gasleiding Wapenveld->Lelystad (eind 2008 operationeel).

M.v.g.
Stefan schreef op Din 19 Aug @ 12.31u:
Ligt daar nogal lastig. De gasleiding blijft - als ik zo het 'tracé' ervan bekijk - ten noordwesten van de Hanzelijn. De buizen die ze aan het plaatsen waren lagen ten zuidoosten van de Hanzelijn. Kortom, verwarring verwarring! ;-)

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl