Nieuws: Hanzelijn-seizoen '08-'09 van start!

Het nieuwe Hanzelijn-seizoen 2008 - 2009 is begonnen voor de maker van deze site. Met een gloednieuwe tele-zoom lens worden de foto’s dit jaar nog beter en gedetailleerder. Vandaag werd deze lens dan ook gelijk uitvoerig getest. En het resultaat mag er best wezen.

Langs de Zuiderzeestraatweg zijn borden geplaatst met daarop de routes voor de chauffeurs met bouwmaterialen voor de zogenaamde 'kunstwerken' (viaducten e.d.). Opvallend is het bord - dat staat komende vanaf Hattemerbroek - een fout bevat. Op het bord wordt gesuggereerd dat de inrit voor de bouwweg vóór het kruispunt Zuiderzeestraatweg - Oostersedijk / Hilsdijk ligt, terwijl dat dus precies andersom is.Bekijk alle foto's, klik hier!

Alhoewel het bouwvakantie is, worden de werkzaamheden aan de Hanzelijn toch voortgezet. Zei het dat het op een lager pitje staat momenteel. Echter vanaf vandaag komt er toch wat meer beweging in alles. Bij Zwolle is men vandaag begonnen met het aanleggen van de bouwweg. Nadat het zand is gestort zal het nog worden geasfalteerd. Door het groeizame weer van de afgelopen weken is het gras ook een stuk hoger gaan staan. Dat betekende dat 'de berm' ook een opknapbeurtje kom gebruiken.Bekijk alle foto's, klik hier!

Aan de Hattemse kant is naast de Hanzelijn een ander project in ontwikkeling, de aanleg van de gasleiding naar de Flevocentrale in Lelystad. Daardoor het nu behoorlijk druk daar. Het kan overigens wezen dat er soms wat foto’s bij zitten die niet bij de Hanzelijn horen… want soms zit echt alles door elkaar heen!De harde wind zorgt er overigens ook voor dat er o.a. bij de Oostersedijk en bij de Geldersedijk flink wat zand op de weg komt. De Hollandse ‘mistral’ dus!Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 04-08-2008 20:27.25

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl