Nieuws: Informatieavond Zwolle matig bezocht

De informatieavond in het Ecodrome in Zwolle van woensdagavond is maar matig bezocht. Tijdens de bijeenkomst waren er ongeveer 30 bezoekers die zich lieten informeren door aannemers en opdrachtgever ProRail. De mogelijke oorzaak van de lage opkomst zou mogelijk te wijten zijn aan een fout bij de berichtgeving door de media.

De bijeenkomst werd geopend door ProRail, waarna de bouwcombinatie Welling / Züblin / Donges uitleg gaf over de werkwijze waarop de brug wordt gebouwd. Zo werd onder andere bekend dat er verschillende nachtelijke transporten nodig zijn, waarbij brugdelen van 42 meter over de weg moeten worden vervoerd. Ook zal het treinverkeer dat nu over de Veluwelijn rijdt, al vanaf medio 2011/2012 gebruik kunnen maken van de nieuwe spoorbrug over de IJssel.

Aankomende woensdag zal de tweede informatieavond worden gehouden in 'De Franse School' in Hattem. Daar zal de nadruk meer worden gelegt op de bouw van de Hanzelijn in de gemeente Hattem. Vanaf 19.00u bent u namens ProRail van harte welkom, waarbij u onder het genot van een vers gemaakte kopje koffie u kunt laten informeren over de bouw van de Hanzelijn. Bovendien is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen, zowel voor als na de uitleg.

Geplaatst op: 10-04-2008 00:00.54

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

4 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl