Nieuws: Zandverstuivingen langs het tracé

Wie het gevoel wilde hebben om in de Sahara te lopen op een winderige dag, kon vandaag zijn geluk niet op langs het tracé van de Hanzelijn. Door de krachtige wind van de afgelopen dagen is de zandbak op sommige plaatsen veranderd in een zuidverstuiving.

Langs de Geldersedijk was de overlast voor fietsers het grootst. Door de windrichting waaide er bijna constant een mistral-achtige wind. Op de weg was dan ook een duidelijk zandlaagje te zien.Bekijk alle foto's, klik hier!

Vandaag werd er vooral gewerkt aan de Oostersedijk en langs de snelweg A28 / autoweg N50. Daar stijgt het zandniveau ook met de dag. In plaats van een snelweg met zand er naast is het nu een snelweg tussen het zand geworden. :-)Daarnaast gaat het nog steeds hard met het aantal schepen dat zand aanvoert. De graafmachine die het zand uit het schip laadt hoeft maar 5 keer zand uit het schip te halen om een hele vrachtwagen vol zand te vullen.Mocht het de komende weken gunstig blijven qua weersomstandigheden dan zullen over ongeveer 2 tot 3 weken de zandtransporten ten einde lopen. Dit is later dan gepland, maar door omstandheden was het vooral rond de kerstperiode niet mogelijk om zand te vervoeren.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 03-03-2008 22:17.04

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl