Nieuws: Vrijdag 6 December: overvloedige regenval

Nog een paar weekjes te gaan en dan is het Kerstmis. Tot die tijd zal er nog hard worden gewerkt aan de Hanzelijn. Vandaag werd er o.a. gereden naar de N50 en de Geldersedijk.

Aan de kant van Zwolle is de afgelopen tijd nog erg rustig; van de week is er alleen gewerkt aan de bouwweg. Een 'afrit' werd bij Windesheim gerealiseerd voor het bouwverkeer voor het nieuwe Windesheim gebouw. Binnenkort zal er mogelijk weer werk worden verricht aan de kant van Zwolle.

Door de overvloedige regenval van vannacht is het op sommige plekken een modderpoel geworden. Bij de zand losplaats liggen veel plassen. Ook het water van de IJssel stijgt, wat mogelijk vertraging op zou kunnen leveren. Indien het water té snel stijgt en de losplaats onder water komt te staan, wordt het lastig werken omdat de vrachtwagens afhankelijk zijn van de schepen die het zand aanvoeren. We houden het in de gaten!

» Bekijk alle foto's, klik hier!» Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 07-12-2007 15:25.05

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

4 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl