Nieuws: Foto's 4 en 5 december

De grijze saaie dagen, typerend voor de Hollandse winter anno 2007, vliegen snel voorbij: het is al weer begin december. Sinterklaas is morgen jarig (6 dec) en vanavond is het pakjesavond. Zou de Sint nog langs zijn geweest bij de mannen die er een grote zandboel van maken zodat de sint in 2013 met de trein kan aankomen in plaats van met de boot?

Gisteren zijn er platen geplaatst op de Oostersedijk zodat het wat bredere werkverkeer gebruik kan maken van deze weg zonder daarbij het overige wegverkeer de toegang te ontnemen.

De zandtransporten zijn verplaatst naar de andere kant van de A28. Via de Oostersedijk komen de vrachtwagens terug richting de IJsselkade. Heel af en toe rijden er nog zandwagens richting de Geldersedijk.» Bekijk alle foto's van 4 december, klik hier.
» Bekijk alle foto's van 5 december, klik hier.

Geplaatst op: 05-12-2007 12:39.41

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl