Nieuws: Geluidsschermen geplaatst langs tracé

Tussen het viaduct over de A28 en de intakking met de Veluwelijn zijn over een groot gedeelte geluidsschermen geplaatst. Met een hoogte van een meter zijn ze hoog genoeg om de ergste geluidsoverlast tegen te gaan. De kleur van de geluidsschermen is bruin met een neiging naar rood.

Even verderop bij de spoorbrug is het in vergelijking met afgelopen weekend erg rustig: het aantal werknemers wat op dit moment aan het werk is, is zo laag dat het bijna 'stil' is op de bouw. Het terrein waar eerst de hoofdoverspanning op was te vinden oogt leeg. Maar ondanks de schijn dat er maar weinig gebeurt, wordt er toch hard doorgewerkt. De brug zal komende nacht een stukje opschuiven om zo te kunnen 'passen'. Voor foto's is het echter geen interessant onderwerp om vast te leggen.

Langs de Schellerdijk is bij een steigerconstructie vanmiddag een spandoek opgehangen waarop te zien is dat de Dag van de Bouw dit jaar op zaterdag 5 juni wordt gehouden. Bezoekers kunnen de brug van dichtbij bekijken en voor een deel de Hanzelijn spoorbrug op. Meer informatie over de Dag van de Bouw is te vinden op de website.

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 04-05-2010 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl