Nieuws: Foto's maandag 20 aprilBekijk alle foto's, klik hier!

De bouwers van de Hanzelijn maken grote vorderingen deze weken. Zowel langs de Zuiderzeestraatweg als bij de uiterwaarden van de IJssel vinden deze week grote transporten plaats van onderdelen van viaducten en de brug. Morgenavond (dinsdag 21 april) vanaf 20:00 zal de Zuiderzeestraatweg afgesloten zijn voor al het verkeer in verband met het plaatsen van de liggers van het viaduct over de weg heen.

In de nacht van woensdag op donderdag vinden er transporten plaats van brugdelen. Deze worden aangevoerd vanaf het losdepot langs de IJssel bij Hattem, waarna ze via het kruispunt Geldersedijk - Zuiderzeestraatweg naar Zwolle gaan over de Oude IJsselbrug. Daarna worden de transporten gereden via de IJsselallee, langs de Campus en de bouwweg naar de bouwplaats in de uiterwaarden. Dit alles begint om 3 uur 's nachts wanneer er haast geen verkeer meer is op de weg.

Geplaatst op: 20-04-2009 23:22.08

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl