Nieuws: Informatieavond en viaduct A28

In de Franse School te Hattem werd afgelopen maandagavond een informatieavond georganiseerd. Een informatieavond die vooral in het teken stond van de vorderingen van de Hanzelijn het afgelopen jaar en wat er de komende tijd gaat gebeuren. Vorig jaar was het een stuk drukker, mede omdat er toen nogal wat vragen waren over de bouw. Nu alles zonder al te veel problemen vordert was het een stuk rustiger.Bekijk alle foto's, klik hier!

Deze week is - in tegenstelling wat hier eerder foutief op de website stond - het viaduct over de A28 bij knooppunt Hattemerbroek geplaatst. In de nachten zijn diverse wegafsluitingen geweest om het plaatsen van de liggers zonder gevaren te kunnen voltooien. Dinsdagmiddag stond de hijskraan al te wachten op wat er zou komen.Twee dagen later op een regenachtige donderdagmiddag is het viaduct bijna voltooid. De video laat beelden zien vanaf de snelweg zelf.

Geplaatst op: 27-03-2009 13:35.05

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2019 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl