Nieuws: Bouwplaats IJsselbrug onbereikbaar eiland

De bouwplaats in de uiterwaarden van de IJssel aan de Zwolse kant is door het stijgen van het niveau van de IJssel een onbereikbaar eilandje geworden. Aan de Hattemse zijde van de IJssel hebben ze nog wel (deels) droge voeten, maar met de verwachting dat de IJssel nog verder zal stijgen de komende dagen is het aan die kant ook maar afwachten wat er gebeurd.

De bouwketen die eerder van de week nog direct langs de IJssel stonden hebben nu hun plekje gevonden op de Schellerdijk. Daar is ook een groot deel van de aanwezige bouwmaterialen naar toe verhuisd. Ondanks dat er maar weinig werkruimte is, blijkt er toch nog activiteit te zijn. Zo is een deel van het landhoofd aan de Zwolse zijde afgegraven en is er zwarte folie overheen gelegd met zandzakken er op.Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 13-03-2009 22:15.09

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl