Nieuws: De Stentor: Afsluiting afslag N50 afgeblazen

KAMPEN/ZWOLLE/HATTEM - Rijkswaterstaat heeft voor de derde keer op rij de afsluiting van afslag Zwolle op de N50 afgeblazen. En dit keer definitief. Na nieuw overleg met ProRail - maandagmiddag - blijkt het toch niet noodzakelijk om de weg tussen de N50 (vanuit Kampen) en de A28 (richting Zwolle) op slot te doen.

Het begint daarmee iets weg te krijgen van een klucht, die voor vervelende verwarring kan zorgen onder weggebruikers. Want tot driemaal toe is de afsluiting aangekondigd en vervolgens weer ingetrokken. Rijkswaterstaat heeft in de afgelopen maand slechts een keer een persbericht gestuurd over het hoe en waarom. Dat was bij de eerste aankondiging - op 23 december 2008. Daarna is slechts door navraag van deze krant steeds gebleken dat de afsluiting niet door ging. Twee keer had dat te maken met vorst in de grond.

Lees verder op DeStentor.nl, klik hier.

De Stentor

Geplaatst op: 20-01-2009 13:53.30

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl