Nieuws: Foto's vrijdag 28 november

Aan het einde van de week is meestal te zien wat voor vorderingen er zijn gemaakt die week. Deze week valt vooral op dat er in de uiterwaarden van de IJssel aan de Zwolse kant bekisting is gemaakt voor de pijlers van de nieuwe brug. Als een markant bouwpakket staat deze mal in het landschap. Spoedig zullen er meer volgen, want in juli 2009 moeten alle pijlers gereed zijn*.Bekijk alle foto's, klik hier!

Op het grondgebied van gemeente Hattem is men vooral bezig met de viaducten. Vooral langs de Zuiderzeestraatweg en de Oostersedijk gaat het nu snel: diverse pijlers worden de komende weken gemaakt door middel van ronde mallen. Dat kun je mooi zien op de snelweg A28, waar een van die pijlers al verder gevorderd is dan de andere drie.Bekijk alle foto's, klik hier!

* Bron: Cobouw 28/11/2008

Geplaatst op: 29-11-2008 10:49.39

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2023 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl