Nieuws: Drukte rondom Hattem (+ Video)

De komende weken is het erg druk rondom Hattem. Zowel bij de IJsselbrug, de aansluiting Veluwe-/Hanzelijn en bij de Oostersedijk wordt er veel gebouwd. Fietsers en automobilisten zullen vanaf komende week enkele verkeersmaatregelen kunnen verwachten.

In de uiterwaarden van de IJssel zijn aan de Zwolse kant nu al een groot aantal heipalen de grond in gegaan. Ook zijn er hekken geplaatst om zo het bouwterrein af te zetten. De webmaster had bij het maken weer veel geluk dat de bouwvakkers aan het lunchen waren... De werkzaamheden naast het rangeerterrein lijken even wat rustiger.Bekijk alle foto's, klik hier!

Aan de Gelderse kant van de IJssel wordt vooral hard gewerkt bij de toekomstige aansluiting Veluwe-/Hanzelijn. De fundering voor de ondertunneling van de aftakking naar de Veluwelijn krijgt goed vorm.Bekijk alle foto's, klik hier!

Bij het kruispunt Zuiderzeestraatweg - Oostersedijk zullen vanaf maandag diverse verkeersmaatregelen worden genomen. Fietsers komende vanaf Zwolle worden over een aantal betonplaten geleid. Dit is gedaan om zo de heiwerkzaamheden voor een steunpilaar ruimte te geven. Verkeer op de Zuiderzeestraatweg zelf zal rekening moeten houden met een wegversmalling.Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 04-09-2008 18:15.09

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

2 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2020 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl